Nieuw, bij Wetterwillefriesland, bumperballen te huur!

De nieuwste rage en supergafe activiteit voor jong en oud! Trek de reusachtige ballon aan en leef je uit zonder je te bezeren. Bump je tegenstanders in het veld omver of rol,spring en duik! Doe een wedstrijdje wie het snelst aan de overkant is of speel een voetbalwedstrijd. Ervaar het zelf, succes gegarandeerd! Het is niet alleen een super ervaring, maar ook nog eens geweldig om naar te kijken.

Geschikt voor kinderen (va 6 jaar) en volwassenen.

Bumperballen zijn buiten te gebruiken op een grasveld of strand. Indien de locatie het vereist verhuren we een opblaasbaar bumperspeelveld van 8x10 mtr. Tevens geschikt voor gebruik in sporthallen.

Naast verhuur van bumperballen verhuren we ook waterloopballen, waterballen, aquaballs en zorbrollen. Springkussens, opblaasbare partytenten, opblaasbare zwembaden en Stand Up Paddle (SUP) boards,

zie www.wetterwillefriesland.nl en we komen naar je toe!

Leuk voor kinderfeestjes (zie arrangementen), vrijgezellenfeestjes, familie, buurt en bedrijfsfeestjes maar ook voor dorpsfeesten, markten, braderieen en openings/slot feesten van scholen, sportverenigingen etc.

Bellen is sneller 06-55890689